24 juni 2024
19:00

Skiljebo SK Dam

Referat: Gideonsbergs IF Dam 3 - Skiljebo SK Dam

Märklig match med ett abrupt slut. Slutet låg på domarna beslut vilket jag inte riktig vet varför. Men det kändes lite konstigt då det bara var några minuter kvar...Pratde med domaren efter match o han menar att Skiljebo publiken varit verbalt otrevliga .. inget vi på bänken hörde.
Nu till matchen som Skiljebo startade bäst o tar ledningen efter ca 15 minuter... vi tar en vatten paus när klockan på 20 minuter och efter det kändes det som om vi var på gång. Till slut har vi ett fint anfallll på högerkanten Strandis får den i djupled av Emmie rundar sin spelare lägger ett bra inlägg som går mot bortre stolpen där Madde Kaya dyker upp o trycker in bollen 1-1 .. var nog ett rättvistcresulyat. Synd på slutet då matchen i sig inte var ful på någe sätt. Dagen Kex blev Alva för sitt målvaktsspel. Bra jobb alla idag! ????